Başkan Bahattin Karapınar

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bahattin Karapınar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2009 10:39

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da, olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa Bahattin Karapınar seçildi.

Mehmet Ali Kuntoğlu başkanlığındaki yönetimin kongre kararı almasının ardından, Mevlana Kültür Merkezi'nde bugün gerçekleştirilen genel kurulda, Bahattin Karapınar kulüp başkanlığına getirildi.

Yeni başkan Karapınar, seçime tek listeyle gidilmesinin önemli olduğunu, Konyaspor'a tüm Konya'nın sahip çıkması gerektiğini belirterek, yeni yönetim kuruluna her kesimden destek istedi.

Konyaspor'u harekete geçirmek ve tüm kenti ayağa kaldırmak için göreve talip olduklarını ifade eden Karapınar, “Zor ve sıkıntılı bir dönemde bu görevi devraldığımızın farkındayız. Bizim hedefimiz Konyaspor'u misafir olduğu yerden, yeniden asli yerine taşımaktır” dedi.
Karapınar, kongrenin saat 19.00'da başladığını, ancak kendisinin aday olarak salona saat 20.00'de girebildiğini dile getirerek, Konyaspor'u ayağa kaldırmak için göreve geldiklerini ve buna da mecbur olduklarını bildirdi.

Ellerinden geldiği kadar ve güçlerinin yettiği ölçüde Konyaspor'a hizmet etmek için çalışacaklarını anlatan Karapınar, gazetecilerin toplu fotoğraf isteğini ise yönetim kurulunun son anda biçimlendiği ve yönetim kurulu üyelerinin birçoğunun kent dışında oldukları gerekçesiyle kabul etmedi.

Konyaspor'da, 18 Haziran'da yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 13 Temmuz'a ertelenmişti.
Yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Hilmi Kulluk, Güven Öten, Süleyman Işıkçeviren, Ömer Atiker, Celalettin Yılmaz, Ekrem Coşkun, Enes Ünlüer, Atilla Dikçi, Ömer Demirhan, Osman Hekimoğlu, Osman Tezcan, Cengiz Yönet, Hasan Yıldırım, Hasan Kulaksız, Mustafa Küçüksöker, Abbas Kılıç, Ali Acar, Celalettin Çakıcı, Necip Özova, Mustafa Küçükmeral.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!