Başkan Aydın'dan Yıldızeli ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydından Yıldızeli ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 14:48

Başkan Aydın'dan Yıldızeli ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, bazı ilçelerin katılımıyla oluşturulan Katı Atık Birliği meclis toplantısına katılmak için Yıldızeli ilçesine gitti. Aydın ilçede bir dizi temaslarda bulundu.
İlk olarak Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Zahit Doğan'ı parti binasında ziyaret eden Başkan Aydın burada partililerle bir süre sohbet etti. Başkan Aydın'a yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Belediye Meclis Üyeleri Erdoğan Yuvacı ve Selim Baş da eşlik etti. ardından Aydın ve beraberindekiler Yıldızeli Kaymakamı Yusuf Cankatar'ı ziyaret etti. 
Sivas'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Cankatar, "Aslen Koyulhisar'lıyım bu bölgeyi ve halkımızı tanıyor, onlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Daha öncede bir süre Ulaş Kaymakamlığı görevinde bulundum." dedi.
Başkan Aydın da Kaymakam Cankatar'ın Sivaslı olmasının bölge halkı açısından büyük bir avantaj olduğuna dikkat çekerek, "Sizler bölge insanlarının sorunlarını daha iyi biliyorsunuz. Nasıl çözümler üretileceği konusunda da çalışmalar yapıyorsunuz. Bunun için size teşekkür ediyorum." dedi.
Başkan Aydın ve beraberindeki heyetin Yıldızeli'ndeki son durağı Belediye Başkanlığı oldu. Burada Belediye Başkanı Yılmaz Navruz ile Başkan Aydın bir süre sohbet etti. Başkan Aydın'ı Yıldızeli’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Navruz, ilçe hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Sami Aydın da Navruz'a çalışmalarında başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!