Başkan Aydın'dan MHP ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydından MHP ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 15:37

Başkan Aydın'dan MHP ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)-SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, genel merkez atamasıyla MHP İl Başkanlığı’na getirilen Özkan Turan Nevruz ve Merkez ilçe Başkanı Metin Topçu'yu ziyaret ederek, 'Hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Nevruz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerek ilçe ziyaretlerimiz gerekse televizyon programlarında referandumda neden evet dediğimizi anlatıyoruz" dedi. Belediye Başkanı Aydın ise, "Sivas hepimizin, ülke hepimizin, siyaset hizmet etmenin bir aracıdır. Dolayısıyla hizmeti yapan kişinin hangi partiye mensup olduğunun bir önemi yoktur. Mesele ülkenin, mesele Sivas’ın kazanmasıdır. Biz bu anlayışla hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte diğer partili arkadaşlarımızın eksikliklerimizde bizleri uyarmaları doğrularımızda bizleri desteklemeleri temel anlayışımızdır. Bu nokta da MHP İl yönetiminin de bu anlayışla hizmet ettiğini biliyorum. Her zaman doğrularımızın yanında oldular, inşallah şehrimiz el birliği ile ileriye taşıyacağız" dedi. 16 Nisan’ın Türkiye’nin geleceği için atılan önemli bir adım olduğuna vurgu yapan Başkan Aydın, "Biz aklıselimin ön plana çıkacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Aydın, "Sivas’ın önemli ölçüde altyapısı tamamlandı, bundan sonra altyapıya çok fazla harcama yapılmayacak, önemli projeler hayata geçiyor. Daha önce yaptığımız Atıksu Arıtma Tesisi ile Kızlırımak’ın kolektör hatları bağlanacak sonrasında da Kızılırmak Projesi hayat bulacak. Ayrıca şehrimizde son yıllarda artan araç sayısındaki artış nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunun çözümü noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Şehir içerisinde Mevlana Tünelini de içerisine alan kuzey trafik aksı tamamlandığında kent meydanındaki yoğunluk önemli ölçüde azalacak aynı zamanda bugün şehir içi yolu durumunda bulunan güney çevre yolu yerine 21 km’lik kuzey çevre yolu da yapılıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!