Başkan Aydın'dan bakım merkezi ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydından bakım merkezi ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 14:32

Başkan Aydın'dan bakım merkezi ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Karşıyaka Özel Bakım Merkezinde kalan bakıma muhtaç vatandaşlara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.
Kentte her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Sami Aydın haftaya bakımevindeki kişileri ziyaret ederek başladı. Karşıyaka Özel Bakım Merkezinde kalan bakıma muhtaç kişileri ziyaret eden Başkan Aydın, Kurum Müdürü Bünyamin Koç’tan bilgi alarak darülaceze sakinleriyle yakından ilgilendi. Özel Bakım Merkezi bünyesinde bulunan sosyal donatı alanları, sağlık için oluşturulan acil müdahale alanları, lavabolar, yatakhaneler olmak üzere tesisin tamamı hakkında bilgi alan Başkan Aydın, düzen ve temizliği sağlayan personele teşekkür etti. Bakım merkezi sakinleri daha önceki ziyaretlerinden tanıdıkları Aydın’a sevgi gösterisinde bulundu.
Başkan Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren kurum Müdürü Bünyamin Koç, "Hastalarımız Başkan Aydın'ı görünce mutlu oluyorlar, onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Bu eser sizin eseriniz, sizle beraber Sivas için bir tesis kazandırdık. En çok sizin emeğimiz var, size yetişmek mümkün değil ama sizi örnek alarak bir tesis kazandırdık. Sabah erkenden hiç haber vermeden başkanımızın ziyareti bizi mutlu etti" dedi.
Belediye Başkanı Aydın ise "Burada çalışanları tebrik ediyorum. Burayı gezdiğimde gurur duydum, muhteşem bir ortam olmuş. Bakımı kolay olmayan hem zihinsel, hem de bedensel engelli bireylerin burada mükemmel şartlarda misafir edildiğini gördüm. Odaları temiz hastane standartlarında acil müdahale alanları oluşturulmuş. Hem ülkem, hem şehrim adına gurur duydum. İyi ki burayı size tahsis etmişiz. Çok iyi bir işe aracılık ederek çok doğru bir karar vermişiz. Çok mutlu oldum" diye konuştu. 
Bakım merkezinin ülkeye hizmet eden örnek bir tesis olduğunu dile getiren Başkan Aydın, "Karşıyaka bölgemize ciddi bir değer kattı. Eski hali atıl durumda olan bina şu anda önemli bir değer konumunda. Alanda yeni Karşıyaka Köprüsü ve DSİ Kavşağını da hizmete aldığımız zaman bölgeye sunduğu güzelliklere daha kolay ulaşacak Sivas halkımız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!