Başkan Aydın, çalışmaları yerinde inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydın, çalışmaları yerinde inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 15:32

Başkan Aydın, çalışmaları yerinde inceledi

Haberin Devamı

İrfan ÖZŞEKER/SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, basın mensuplarıyla birlikte belediye ekiplerince mahallelerde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu. 
Başkan Aydın, belediye başkan yardımcıları, bazı mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla birlikte üstü kapatılan ve modern bir hale getirilen Cuma pazarı yerinde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası pazar yeri hakkında açıklamalarda bulunan Aydın, pazarın çok fonksiyonel bir şekilde yapıldığını ifade etti. Başkan Aydın, "Pazarımız tamamlanma aşamasında. İnşallah 27 Ekim tarihinde saat 11.00'de sayın bakanımızın, hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın katılımıyla buranın açılışını yapacağız. Şirin, fonksiyonel, güzel bir proje ortaya çıktı. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burası sadece pazar olarak kullanılmayacak. Bölgenin birçok ihtiyacını karşılayacak çok fonksiyonlu bir proje olarak kullanılacak. Pazarın olmadığı günler otopark olarak kullanılacak. Ramazanlarda toplu yemekler verilebilecek, iftar sofraları kurulabilecek. Yine mahallemizin özel organizasyon ve programlarında burası kullanılabilecek. Kurban bayramlarında kurban kesim yeri olarak kullanılabilecek. Bunların hepsini bir bütün olarak düşündüğümüz zaman bölgemizin adeta bir sosyal ve kültürel alanı olarak inşa edilmiş bir pazarımız. Ben şuna inanıyorum bu pazarla beraber, bu pazarda ticaret yapacak esnaflarımız standardı, kaliteyi pazarın fiziki görüntüsü doğrultusunda yükseltecek" dedi.
Başkan Aydın ve beraberindekiler daha sonra yapımı devam eden Gazi Lisesi alt geçit, TCDD üst geçit, Devlet Su İşleri kavşağı ve Karşıyaka'da yapımı devam eden çok amaçlı salon ve köprü çalışmalarını inceledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!