Başkan Aydın: Altyapıya önem veriyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydın: Altyapıya önem veriyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 17:22

Başkan Aydın: Altyapıya önem veriyoruz

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas'ın yağış ve benzeri durumlarda her hangi bir olumsuzluk yaşamadığına dikkat çekerek, "Hizmete yönelik alt yapı çalışmalarımızı etkili ve güçlü bir şekilde yapmamızın büyük bir katkısı var" dedi. 
Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol, kaldırım, altyapı çalışmaları devam ediyor. Bağdat Caddesi'nin devamı konumunda bulunan İşhan TOKİ'de altyapı çalışmaları tamamlanırken Eğri Köprünün yanına ikinci köprünün de inşası tamamlandı. Alanda toplam 30 metre genişliğinde bulvar şekline dönüştürülen yeni bir yol daha yapılıyor. Alanı inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, burada Başkan Yardımcısı Hasan Karaman’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aydın, "Özellikle Bağdat Caddesi, Erhan Üstündağ Caddesi, İsmet Yılmaz Bulvarı’ndan sonra bu sene de Eğri Köprü ve İşhan TOKİ arasını duble yol şeklinde yapımının son aşamasına getirdik, alt yapıları tamamen bitti. Çok prestijli bir yol oluyor. Üniversite aydınlatmasıyla alt yapılarıyla standardı yüksek bir yola kavuşmuş oluyor. Eğri köprünün ikinci bölümünün de tamamlanmasıyla birlikte toplu taşım merkezini üniversiteye taşıyacağımızdan dolayı bu yolun yapımına ihtiyaç vardı ve bu ihtiyaç karşılanıyor" dedi.
Bir çok yerde şiddetli yağışlar olduğu zaman ciddi mal ve can kaybı yaşandığına vurgu yapan Başkan Aydın, "Sivas’ta bunlar yaşanmıyor. Bu da sadece yol ve kaldırım görüntüye yönelik değil, hizmete yönelik alt yapı çalışmalarımızı etkili ve güçlü bir şekilde yapmamızın büyük bir katkısı var. Sivas bu anlamda Türkiye’nin en sağlıklı altyapısına ulaşma konusunda ciddi mesafe kaydetmiş illerin başında geliyor. Ben özverili çalışan ramazan, bayram, gece-gündüz demeden çalışan ekiplerimize yardımcı olan halkımıza teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!