Başkan Aydın: Alt geçit trafiği rahatlatacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydın: Alt geçit trafiği rahatlatacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 15:36

Başkan Aydın: Alt geçit trafiği rahatlatacak

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi'nin Gazi Lisesi kavşagında başlattığı altgeçit çalışmasının kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi. 
Kavşakta; Esentepe mevkisinden gelen araçlar trafiğe takılmadan alttan Kümbet mevkisine direkt geçecek. Zübeyde Hanım Caddesi ile Buhara Caddesi alt geçitle birbirine bağlanacak. Kavşağın üstünde ise yine dört yoldan trafiğin akışı birbirine bağlanırken sıkışıklığın önüne geçilmiş olacak. Sona yaklaşılan proje hakkında bilgiler veren Başkan Aydın, "Bölgede yaşanan trafik sorununun önüne geçmek için Gazi Lisesi Kavşağı’nda alt geçit çalışması başlattık. 65 gün gibi kısa bir sürede önemli bir yol kat ederek çalışmaların büyük kısmını tamamladık" dedi. Kısa zaman içerisinde yol bağlantılarının da tamamlanacağını ifade eden Başkan Aydın, "Çalışma sürecinde bizlere destek veren mahalle halkına teşekkür ediyorum. Bazı bahçelerden yola kattığımız yerler var, muhtarın dükkanından kendi razılığı ile yer aldık, bunlar önemliydi. Bir müddet daha sabretmelerini istiyorum" diye konuştu.
Kümbet Mahalle Muhtarı Recep Değerli ve Tuzlugöl Mahalle Muhtarı Mesut Erbaş, “Bölgede büyük sıkıntılar vardı. Her gün kaza oluyordu, bu çalışmayla kazaların önüne geçilmiş oldu. Projeyi gerçekleştiren Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!