Başkan Atilla'dan 3 Aralık mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Atilladan 3 Aralık mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 09:50

Başkan Atilla'dan 3 Aralık mesajı

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Başkan Atilla mesajında, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldırmak amacıyla çalıştıklarını ifade etti. Engelliliğin, sadece engellileri ve onların ailelerini ilgilendiren bir sağlık problemi olmadığına dikkat çeken Başkan Atilla, "Engellilik, toplumsal yönüyle tüm insanlığı ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir durumdur. Yapmamız gereken dünyayı engelli kardeşlerimiz için kolay yaşanır bir hale getirmektir" dedi.
Engellilerin büyük başarılara imza attıklarını ifade eden Atilla, "Bunun en güzel örneği belediyemiz bedensel engelliler basketbol takımımızdır. Oyuncularımız engelli olmalarına rağmen kıza bir zamanda 1. lige kadar çıkmışlardır. Ayrıca nisan ayında da Avrupa'ya gidecekler ve inanıyorum ki göğsümüzü kabartarak geri döneceklerdir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü özelinde bedensel engelliler basketbol takımımızı ve tüm engelli vatandaşlarımızın engelliler gününü kutluyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!