Başkan Atilla, asker eğlencesine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Atilla, asker eğlencesine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2018 16:18

Başkan Atilla, asker eğlencesine katıldı

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- CEYLANPINAR Belediye Başkanı Menderes Atilla, 1997/4 tertip askere gidecek olan Gökhan Kurşak'ın ailesi tarafından düzenlenen geceye katıldı.
Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde düzenlenen asker gecesi eğlencesine katılan Başkan Menderes Atilla, davul ve orkestra eşliğinde oynayanların arasına katılıp halay çekti. Asker adayı Gökhan Kurşak ile yakından ilgilenen Başkan Atilla,' 'Bugün asker uğurlamasındayız. Öyle bir milletimiz var ki, asker uğurlamasına bugün Türkiye savaşta olmasına rağmen düğün halayı çekerekten gençlerimizi çocuklarımızı askere gönderiyoruz. Ben inanıyorum ki bugün dünyada ne kadar ülke varsa bu ülkelerinde hiç birinde böyle bir birlik beraberlik savaşa halayla giden bir millet yoktur'' dedi.
Halay çekerek askere gönderildiğini ifade eden Başkan Atilla, ''Askerimizin eşleri dostlara akrabaları halay çekerek uğurluyor.Bu esnada da Zeytin Dalı operasyonu yapılıyor. Ülkemiz bir savaşta ama buna rağmen savaşa şahadete insanlarımız halayla çocuklarını gönderiyorlar. Ne mutlu bize ki şunu her kez bilsin ki Allah'ın izniyle böyle bir millet olduğu müddetçe savaşa şahadete halaylarla giden bir millet oldukça hiç kimse bunu düşünmesin kimse Allah'ın izniyle Türkiye'nin üzerinde operasyon yapamaz, Türkiye'den bir çakıl taşı alamaz' 'diye konuştu.
80 milyon insanla şehit olmaya hazır olduklarını kaydeden "PKK'nın o şerefsiz terör örgütü DEAŞ ve PYD'nin zulmü altında yaşayan kardeşlerimiz için bu mücadeleyi veriyoruz. Yiğit cesur adam liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için o insanları zulüm altından kurtarmak adına bugün gençlerimiz gördüğünüz gibi halaylarla şahadete gönderiyoruz. Yani her kes bilsin ki kimse bu ülke üzerinde operasyon yapamaz, kimse ameliyat yapamaz kimse o kötü amellerine kötü amaçlarına ulaşamaz. Herkes bunun bilincinde olsun. Allah şuan cephede savaşan askerlerimizi muzaffer eylesin rabbim onları korusun. Şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize şifalar versin. Liderimizle beraber 80 milyonu hepimizi muzaffer ve muvaffak eylesin'' şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!