Başkan Asya'dan çocuklara kayak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Asyadan çocuklara kayak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2017 11:13

Başkan Asya'dan çocuklara kayak

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)- Belediye Başkanı Feyat Asya, kayak sporu ile ilgilen ve girdiği yarışmalarda derece alan 10-16 yaş grubu çocuklara kayak malzemesi dağıttı



Güzeltepe Kayak Merkezinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Feyat Asya’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı eşlik etti. Kayak antrenörü Şeref Erdoğan’dan çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Asya, belediye olarak kentin sosyal, kültürel, sportif başarısı için ter dökenlere her zaman destek olacaklarını bildirdi. Feyat Asya, kayak malzemesi dağıttığı çocuklara şöyle seslendi:



“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin faydalı bir nesil olması için elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu anlayışa Belediye olarak çocuklara ve gençlere yönelik yapılan her türlü etkinliğin destekçisi olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Kayak sporu ile ilgilenen kardeşlerimizin malzeme sıkıntısı yaşadığını öğrendik. Eğitimleri ile birlikte spor ile ilgilenen ve bundan mutluluk duyan bu kardeşlerimizin bu eksikliklerini hemen giderdik. Bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Kendilerine başarılar dilerken, onları yol gösteren, eğiten ve yardımcı olan öğretmenlerine ve kayak antrenörlerine teşekkür ederim."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!