Başkan Asya, öğrencileri sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Asya, öğrencileri sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 11:42

Başkan Asya, öğrencileri sevindirdi

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)- Belediye Başkanı Feyat Asya, Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulunun başarılı öğrencilerini sevindirdi.

Belediye Başkanı Feyat Asya'nın Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokuluna yaptığı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci vee Okul Müdürü Arzu Uslu da hazır bulundu. Öğrencilere hitap eden Başkan Asya, ziyaret amacının başarılı öğrencileri onurlandırmak olduğunu belirtti. Başkan Feyat Asya, “Muş’a hizmet yolunda asli görevlerimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Buradan bir kez daha taahhüt ediyorum ki eğitim ve öğretim alanında bir Belediye Başkanı olarak değil, bir nefer olarak her türlü göreve hazır olduğumu beyan ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, en iyi şekilde yetişmesi, ortamın kötü olduğu bugünlerde ailesine, devletine, inancına bağlı bireyler olarak bu ülkenin yönetiminde hak sahibi olması için elimizden geleni yapmamız lazım. Bu duygularla başarılı öğrencilerimizi tebrik eder, okul yönetimine şükranlarımı sunarım" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Metin İlci de Belediye Başkanı Feyat Asya’ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya ve beraberindekiler, öğrencilere hediye verdi.



FOTOĞRAFLI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!