Başkan Asya muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Asya muhtarlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 15:34

Başkan Asya muhtarlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ / MUŞ, (DHA)-Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Merkez mahalle muhtarları ve basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Feyat Asya, yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi. İstişare geleneğini sürdüren Başkan Asya, muhtarlarla fikir alışverişinde bulunarak mahallelerdeki eksikliklere köklü çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.



Belediye birim amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Asya, 2016 yılında yapılan çalışmalarla ile ilgili bilgi verdi. Başkan Asya, "2016 yılı ülkemiz için biraz sıkıntılı geçse de bu süreçte çalışmalarımızı aksatmadan devam ettirdik. 15 Temmuz’daki badireyi atlatarak yatırım ve hizmetlerimizi sürdürdük. Bir kez daha milli iradeye sahip çıkma noktasındaki desteklerinizden dolayı sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Göreve gelir gelmez projelendirdiğimiz çalışmaların büyük bir kısmı bu yıl şekillenmeye başladı. Birçok çalışmamızı tamamlarken, birçoğunu da tamamlanma aşamasına getirdik. Bunları sizlerle koordineli bir şekilde hayata geçirdik. İnşallah çok daha iyi hizmetleri sizlerle beraber halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu



Çalışmalar ile ilgili konuşmasını tamamlayan Başkan Asya, muhtarların istek ve önerilerini dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!