Başkan Altınok Öz, Kartal’da Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Altınok Öz, Kartal’da Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 15:40

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal ve Kartal halkı için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altınok Öz ve beraberindeki heyette bulunan Av. Celal Ülgen, Şehir Planlamacısı Ali Faruk Göksu, Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Belediye Meclis üyesi Taner Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik ile çalışmaları devam eden parklarda incelemede bulundu. Başkan Altınok Öz, Yakacık Çarşı Mahallesi Havuz Sokak’ta bulunan park çalışmalarını yerinde inceledi. Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına devam eden parkta Başkan Altınok Öz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimat verdi. Başkan Altınok Öz, 2009 yılına kadar yapılmış yeşil alanların iki kat artırıldığını, tankerlerle park sulamanın sona erdirilip otomatik sulamaya geçildiğinin de altını çizdi. Parklarda güneş enerjisi ile aydınlatma yapıldığını ve yeni parklar için çalışmaların süreceğini söyledi.
İncelemelerin ardından Başkan Altınok Öz ve beraberindeki heyettin bir diğer adresi ise Soğanlık Yeni Mahalle Pamukkale Sokak’ta bulunan park oldu. Burada da incelemeler de bulunan Başkan Altınok Öz, park yakınında yer alan Kartal Belediyesi Soğanlık Yeni Mahalle Çocuk Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Kreş sorumlusundan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!