Başkan Altepe, Kent Konseyi gönüllüleriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Altepe, Kent Konseyi gönüllüleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 09:58

Başkan Altepe, Kent Konseyi gönüllüleriyle buluştu

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) – BURSA Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Hasan Çepni ile beraber Kent Konseyi Çekirge Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya geldi.



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa İmam Hatip Lisesi’nin ilk mezunların yer aldığı, şehrin manevi değerleri hakkında incelemeler ve toplantılar düzenleyen Çekirge Çalışma Grubuyla bir araya geldi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’nde eşlik ettiği buluşmada Altepe, grup üyeleriyle  sohbet etti. Çalışma Grubu Temsilcisi M. Necati Şahin’in faaliyetler hakkında bilgi verdiği ziyarette, önümüzdeki dönemde yapılacak programlara da Başkan Altepe’yi davet etti.



Bursa’nın evliyalar şehri olduğunu söyleyen Başkan Altepe, bu şehrin insanının her alanda örnek ve öncü olması gerektiğini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak insana yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Altepe, “Şehirleri, caddeleri, binaları güzelleştirebilirsiniz. Ancak insanları etkilemek için yeterli değil. Mevcut avantajlarımızı kullanmalıyız. Türkiye’deki büyük şehirleri gezip Bursa’ya gelenler ‘İyi ki Bursa’ya gelmişiz. Güzel yüzlü insanlar gördük. Medeni bir şehre geldik’ diyor. Geçtiğimiz günlerde 52 ülkeden UNESCO yetkilileri şehrimize geldi. ‘İyi ki Bursa’ya uğramışız’ dediler. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Burası Osman Gazi’nin, Orhan Gazi’nin, Murad Hüdavendigar’ın şehridir. Her konuda öncü olmalıyız” dedi.



FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!