Başkan Alıcık, İş Yeri Açılışına Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Alıcık, İş Yeri Açılışına Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 18:13

BAŞKAN ALICIK LOCA TURİZM OFİSİ AÇILIŞINA KATILDI

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de faaliyetlerine başlayan A Grubu bir seyahat acentesinin açılışı gerçekleştirdi.
A Grubu Seyahat Acentesi Loca Turizmin ofis açılışı yapıldı. İşletmeciliğini Memnune Urgancı’nın yaptığı , Türsab’a bağlı olarak Turan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet vermeye başlayan Loca Turizmin büro açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan,Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, MHP Nazilli İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan ve davetliler katıldı.
Düzenlenen sade bir törenle açılışı yapılan Loca Turizmin çalışmaları hakkında bilgi veren Memnune Urgancı A gurubu bir seyahat acentesi olarak Guruplara özel turlar, tur organizasyonları, vize başvuru ve takip işlemleri, yurt içi yurt dışı otel rezervasyonları, Hac - Umre başvuru işlemi ve uçak bileti satışı yaptıklarını belirtti. Urgancı, Tatilin eğlenceli dünyasını deneyim ve güvenle buluşturan Loca turizm ile yurt dışı, yurt içi, gemi ve kültür turları; Kıbrıs, şehir ve yurt için otelleri; uçak bileti ve araç kiralama hizmetlerine ulaşabilindiği gibi son dakika fırsatlarıyla en uygun alternatiflere göz atabilir, online rezervasyon ile tatil planlarının hemen yapılabileceğini de sözlerine ekledi.
Okunan açılış duasının ardından ofisin açılış kurdelesini Acente sahibi Memnune Urgancı Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, MHP Nazilli İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan eşliğinde kesen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Memnune Urgancıya hayırlı olsun dilekleri ile bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca A Grubu seyahat acentesi Loca Turizm ile Nazilli’ye sağladığı katkılardan dolayı da Memnune Urgancıyı tebrik ederek teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!