Başkan Ali Çetinbaş: Alim Işık Yolun Sonunu Görünce Saldırılarına Hız Verdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ali Çetinbaş: Alim Işık Yolun Sonunu Görünce Saldırılarına Hız Verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:42

AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANI ALİ ÇETİNBAŞ.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "1 Kasım seçimlerine günler kala partimize, lider kadromuza, Kütahya teşkilatlarımıza ve şahsıma yönelik saldırlar hız kazanmıştır" dedi.
Çetinbaş, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık’ın şahsına ve partilerine yönelik hakaret ve iftirada bulunduğunu ifade etti.
Çetinbaş, "Milletvekilliği yaptığı yaklaşık 100 ay içerisinde Kütahya sevdalısı bir devlet memuru kadar bile Kütahya’ya katkısı ve eseri olmayan MHP milletvekili Alim Işık tam da son günlerde Genel Başkanı ve parti sözcülerinin yaptığı gibi küfür, hakaret, iftira ve hamasetin dozunu artırmış bir dönem daha milletvekili olamayacağını hissetmenin verdiği bir ruh hali ve panik havasıyla şahsıma ve partimize saldırmaktadır.Kütahya’ya bir şey vermeden hiçbir katkısı olmadan iki dönem vekillik yapan zat bu dönem yolun sonunda olduğunu görmüş, ekip arkadaşlarını da bırakarak kendi derdine düşmüş görünmektedir.
Ben AK Parti İl Başkanı olarak, sayın vekilin ruh halini çok iyi anlıyorum asla onun konuştuğu dil, üslup ve seviye ile cevap vermeyeceğim. Sadece; korkunun ecele faydasının olmadığını 1 Kasım akşamı kendisine tattıracağız" ifadelerini kullandı. (EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!