Başkan Aktaş’tan spastik engellilere moral

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aktaş’tan spastik engellilere moral
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 15:29

Başkan Aktaş’tan spastik engellilere moral

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti, ailelerine moral verdi.

Bursa’nın daha sağlıklı ve çağdaş şehir hedefine ulaşması noktasında duyarlı adımlarıyla dikkati çeken Başkan Alinur Aktaş, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Dr. Ayten Bozkaya Spastik Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Aktaş, Başhekim Dr. Rüstem Rızaoğlu ve Dernek Başkanı İdris Göz’ün de katıldığı ziyarette, hastaneyi gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Hastanede kalan çocuklara oyuncak hediye eden Aktaş, çocukların aileleriyle de bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TAM DESTEK

Hastane ve dernek yönetimlerinden yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler alan Başkan Aktaş, “Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Dr. Ayten Bozkaya Spastik Engelliler Derneği, Bursa’da çok hayırlı bir hizmeti yerine getiriyor. Ziyaretimizde, hastanenin büyütülmesi gerektiğini de gördük. Bununla ilgili devam eden bir proje var. İnşallah sürecin hızlandırılmasıyla alakalı elimizden gelen gayreti ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Spastik engelli çocuklara özveriyle emek veren yöneticileri, doktorları, personeli ve çocukların ailelerini tebrik eden Başkan Aktaş, “İnşallah buradaki mülkiyet ve imar sıkıntıları giderildiğinde, çok daha mükemmel bir hastane ortaya çıkacak” şeklinde konuştu. Hastanede tedavi gören çocukların aileleri ve yöneticiler de kendilerini ziyaret ederek moral desteği veren Başkan Aktaş’a samimiyetinden dolayı teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!