Başkan Aktaş, İnegöl Belediyesi personeli ile vedalaştı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aktaş, İnegöl Belediyesi personeli ile vedalaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 15:57

Başkan Aktaş, İnegöl Belediyesi personeli ile vedalaştı

Haberin Devamı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL ,(Bursa),(DHA)- BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün İnegöl Belediyesi’ni ziyaret ederek eski personeli ile vedalaştı. Aktaş, tüm çalışanlarla tek tek görüşüp helallik istedi.

Recep Altepe’nin istifasının ardından 2 Kasım 2017 günü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlayan Alinur Aktaş, 13,5 yıl birlikte çalıştığı İnegöl Belediyesi’ndeki personeli de unutmadı. Bugün İnegöl Belediyesi şantiyesinden başlayarak tüm birimleri ziyaret eden Aktaş, çalışanlarla vedalaşıp helallik istedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 13,5 yıllık İnegöl Belediye Başkanlığı sürecinde yapılan hizmetleri tek başına yapmadığını dile getirerek “Çok uzak bir yere gitmiyoruz ama 13,5 yılda burada yaşanmış hukuklar var. Gönlüm müsterih, Cenabı Allah biliyor iyi niyetle, samimiyetle eldeki imkanlar dahilinde biz hep en iyisini yapmaya çalıştık. İnegöl ile yattık İnegöl ile kalktık. Her metrekaresinde emeğimiz var. Bunları yaparken de tabii yalnız başımıza yapmadık. Bizler çok iyi Belediye Başkanı olsak da çok iyi mühendisler olsa da çok iyi daire müdürleri olsa da eğer benim o emektar arkadaşlarım emek ve gayretlerini ortaya koymazlarsa bu işlerin böyle gerçekleşmesi mümkün değil. İnegöl dört dörtlük mü? Muhakkak eksikler var. Ama İnegöl diğer ilçelere göre daha yaşanılabilir bir ilçeyse, İnegöl daha çok marka ve değerleriyle ortaya çıkıyorsa, bunda sizin katkınız çok büyük. Biz de Cenabı Allah’ın takdiriyle bu işte Belediye Başkanı rolünü oynamaya çalıştık” dedi.

Bu kadroların ahenkli bir şekilde İnegöl’ü İnegöl yapmaya çalıştığını ifade eden Aktaş, “Bu işler nasip kısmet işidir. Taht işi baht işidir derler. Sorumluluk almak, toplumun önünde olmak çok kolay işler değil. Cenabı Allah kimseyi makamla imtihan etmesin. Bunlar riskli işler. Biz bu 13,5 yıllık süre zarfında hizmet etmeye çalıştık. Bu işte kimseyi hafife alamazsınız. Temizlik işçisi diye, fen işlerinde asfaltta diye hafife alamazsınız. Eğer onlar işlerini 3 gün yapmasalar İnegöl’de işin içinden çıkılmaz bir hal alır. Ama bu kadro ahenkli bir şekilde İnegöl’ü İnegöl yapmaya çalıştı. Belediyecilik hizmeti de 7/24 devam eden bir iş. Bir problem olduğunda müdahale etmek durumundasınız. Nihayetinde geldiğimiz noktada bugün hem kanunun karşısında hem de vicdan mahkemesinde gönlüm çok rahat. Ben tüm çalışan işçi ve memur arkadaşlarımızdan, daire müdürü arkadaşlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum” diye konuştu.

Şantiyede yaptığı konuşma sonrası tüm personelle tek tek görüşen Aktaş, ardından Belediye Ek Hizmet Binasını ziyaret etti. Meclis salonunda belediyenin farklı noktalarda hizmet veren personeliyle görüşen Aktaş, binadaki birimleri de ziyaret edip tüm personelle görüştü. Aktaş’ın son durağı ise İnegöl Belediyesi merkez binası oldu. Burada da personelle görüşen Aktaş, helallik isteyip vedalaştı. İnegöl Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, veda ziyareti sırasında Aktaş’a üzerinde ailesinin ve personelin Başkan Aktaş’la birlikte olan bir resminin yer aldığı tablo hediye etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!