Başkan Akgül'den Alper'e moral ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgülden Alpere moral ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 10:52

Başkan Akgül'den Alper'e moral ziyareti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAKBelediye Başkanı Mesut Akgül, Şahintepe Mahallesi'nde ikamet eden cam kemik hastalığı ve lenf kanseri ile mücadele eden 14 yaşındaki Alper Baştiryaki'ye moral ziyaretinde bulundu. Başkan Akgül'e ziyaretinde Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin, Alper'in öğretmenleri Galip Kapan ve Burcu Akbulut eşlik etti.

Ziyarette, Alper'in durumu hakkından anne Arzu Kara'dan bilgi alan Başkan Akgül, Alper'e moral verdi. Alper ile birlikte zor bir süreç geçirdiklerini dile getiren Anne Arzu Kara, “Alper şu an kemoterapilere cevap vermiyor. İlik nakli olacak, kök hücre toplama aşamasına geçilecek. Alper'in bu hastalığı ile birlikte bizlerde gerçekten zor bir süreç geçiriyoruz. Sizleri yanımızda görmek bizlere gerçekten büyük bir moral oldu" dedi.

DOKTORLAR DÜZENLİ TAKİBE ALDI

Mamak Belediyesi Evde Muayene ve Sağlık Hizmeti ekibi doktor ve hemşirelerinin de hazır bulunduğu ziyarette ailenin yaşadığı zorlukları dinleyen Akgül, “Alper'in moralinin iyi olması her şeyden önemli. Öncelikli olarak yapılabilecek neler varsa bunlara bakacağız. Bundan sonra sağlık ekibimiz en azından hastaneye gitmeden evde yapılabilecek işlemlerle doğrudan ilgilenecek" dedi.

BİR MESAJA DÖNDÜNÜZ

Alper'in öğrencilik hayatında çok başarılı olduğunu ve hastalığı nedeniyle 2 yıldır evde eğitim aldığını dile getiren öğretmeni Burcu Akbulut ise "Başkanım size öncelikle çok teşekkür ediyorum. Siz benim bir mesajıma geri döndünüz. Bu bizim için son derece kıymetli; bizlere güç, kuvvet ve inanç veren bir durum oldu. Öğretmenlik sadece ders anlatmaktan ibaret değil. Bu çocuklar her şeyi ile bizlere birer emanet. Tüm meslektaşlarımdan farkına varmalarını istediğim bir durum var. Hepimiz birer öğrenciye dokunursak ülkemizin nasıl değiştiğine tanık olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!