Başkan Akgül, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgül, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 12:19

Başkan Akgül, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - MAMAK Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca vatandaşları buluşturduğu iftar sofralarında bu kez şehit ve gazi aileleri ağırlandı.
Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen iftara Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
Vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların haklarının asla ödenemeyeceğini belirten Başkan Akgül, “Sizlerin tek tek hepimizin üzerinde hakkı var. Sizlere vefa borcumuz, sizlere minnet borcumuz büyüktür. Rabbim ülkemizi sahipsiz bırakmasın. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
‘BİZ SİZLERLE BİR AİLEYİZ’
Tarihimizin nice kahramanlık destanlarıyla dolu olduğuna dikkat çeken Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan da, “Bu devlet, bu millet çok ağır bedeller ödeyerek bugünlere geldi. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, pek çok bedeller ödenerek kurulmuştur. Bizim için devlet demek, vatan demek, ülke demek, bayrak demek, ezan demek her şeyin ötesindedir. Şehitlik makamı bizim için en büyük, en şerefli makamdır, her daim de öyle kalacaktır. Biz sizlerle bir aileyiz.  Elbette şehitlerimizin emanetleri olan siz kıymetli aileleri ve gazilerimiz başımızın tacısınız” diye konuştu.
‘VATANIMIZIN VE MİLLETİMİZİN HİÇBİR ZAMAN SIRTI YERE GELMEYECEK’
Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çeken ve yemeğe katılan şehit ailelerine ve gazilere teşekkür eden Mamak Kaymakamı Ziya Polat ise, “Şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak en önemli görevimizdir. Vatanımızın ve milletimizin hiçbir zaman sırtının yere gelmeyeceğini tekrardan ifade ederek düzenlemiş olduğumuz programa katılan tüm kıymetli ailelere teşekkür ediyorum’’ dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!