Başkan Akgül, sahurda muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgül, sahurda muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 10:05

Başkan Akgül, sahurda muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Muhtarlar Derneği tarafından gerçekleştirilen sahur programında, muhtarlarla bir araya geldi.
Programa Başkan Akgül’ün yanı sıra Mamak Kaymakamı Ziya Polat, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah  Özer, MHP Mamak İlçe Başkanı  Mustafa Esen, Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği  Başkanı Hilmi Yaman, AK Parti ve MHP Ankara Milletvekili Adayları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney katıldı.
‘HEDEFİMİZ KALİTELİ HİZMET SUNMAK’
Muhtarlara her zaman büyük önem verdiklerini belirten Mamak Kaymakamı Ziya Polat, "Temel hedefimiz ilçede yaşayan bütün insanlara kaliteli hizmeti sunmak. Bu hizmet ve taleplerin ulaştığı ilk adres ise muhtarlarımız. Dolayısı ile gerek vatandaş tarafından gerekse muhtarlar aracılığıyla ulaşan bilgileri ve talepleri çok önemsiyoruz” dedi.
‘MUHTARLARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR’
Herkesin ortak amacı vatandaşlara daha iyi hizmet ulaştırmak olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de, “Bu masanın etrafında toplanan herkesin tek amacı ilçemize hizmet etmek. Muhtarlarımız ile yürüttüğümüz koordineli çalışma sayesinde ilçemizi her geçen gün daha ileri taşıyoruz. Sizler mahallerin nabzını tutan ve halkla bizler arasında köprü kuran kişilersiniz. Sizlere çok iş düşüyor" diye konuştu.
Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören ise, “Vatandaşların tepkilerini ölçmek, yapılan hizmetlerin vatandaş açısından nasıl karşılandığını bilmek için başkanımız bizlerle sürekli irtibat halinde oluyor. Bu doğrultuda da fikir ve önerilerimizi soruyor. Bizlere verdiğiniz destek ve sunduğunuz olanaklar için sizlere tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!