Başkan Akgül, esnafı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgül, esnafı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 11:18

Başkan Akgül, esnafı ziyaret etti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Başak Mahallesi Özalp Caddesi esnafı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Ali İhsan Arslan, AK Parti iktidarı olarak eğitimden sağlığa, ulaşımdan savunma sanayine kadar büyük çalışmalara imza attıklarını belirtti ve destek istedi. Hemşerileriyle iç içe, sokakta olmaktan mutlu olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de, “Göreve geldiğimiz günden bugüne vatandaşımızdan hiç kopmadık. Makamda oturarak değil alanda vatandaşla, esnafla birlikte olmaktır başarının sırrı. Şimdi önümüzde çok önemli bir süreç var. Halkımızın dua ve destekleri ile inşallah ülkemiz daha güçlü olacak. Hep birlikte hem ilimizi hem de ilçemizi marka şehir yapacağız” dedi.
İLGİYLE KARŞILANDILAR
Ziyaret esnasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akgül ve Arslan gençlerle de sohbet etti. 20 yaşındaki Burak Karisli, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteğini belirtti. Seçim günü 18 yaşına girdiğini ve bu yüzden oy kullanamayacak olmasının hüznünü yaşadığını dile getiren Yiğit Muhammet Duman da, “Bu seçimde sandığa gitmeyi çok isterdim. İlk oyumu da Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullanmayı çok isterdim. Bunun hüznünü yaşıyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!