Başkan adayı Gök: Çözüm üreten olacağız

Güncelleme Tarihi:

Başkan adayı Gök: Çözüm üreten olacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 13:24

Başkan adayı Gök: Çözüm üreten olacağız

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - CHP Burdur İl Başkan adayı Osman Gök, "Herkesi dinleyen, kucaklayan, söylem değil, eylem üreten bir yönetim olacağız. Daha çarpıcı bir siyaset anlayışını benimseyeceğiz, çözüm üreten olacağız" dedi.
CHP'nin 30 Aralık günü yapılacak 36'ncı olağan il kongresinde başkanlığa aday olan işadamı Osman Gök, gazetecilerle bir araya geldi. Gök, "35 yıldır neferi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nin, halkın umudu, ülkemizin geleceği olduğuna yürekten inanıyorum. Hedeflerimize ulaşmak için güçlü ve etkin bir örgüt gücünü, yerel idaresiyle bütünleşmiş bir örgütlenme anlayışını benimsiyorum. Yalnızca bireysel çabaların değil, örgütlü hareket etmenin, dayanışmanın, birleşmenin başarı ve uyum getireceğini unutmamamız gerekiyor. Arkadaşlarım ve ben il başkanlığını iyi yapacağımıza inanıyoruz ve yönetmeye talibiz" dedi.
Herkesi dinleyen, kucaklayan, söylem değil eylem üreten bir yönetim olacaklarını aktaran Osman Gök, "Daha çarpıcı bir siyaset anlayışını benimseyeceğiz, Çözüm üreten olacağız" diye konuştu.
İl başkan adayı Osman Gök, toplantı sonunda yönetim kurulunda yer vereceği isimlerle gazetecileri poz verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!