Başkan Acar, gazetecilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Acar, gazetecilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2017 15:59

Başkan Acar, gazetecilerle buluştu

Haberin Devamı

MARMARİS Belediye Başkanı Ali Acar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kapsamında yerel basının sorunlarına değinmek, yapabilecekler konusunda istişarede bulunmak amacıyla  Muğla'da görev yapan basın sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Muğla ve 13 ilçesinde faaliyet gösteren gazete sahipleri ve çalışanları ile Yat Limanı'ndaki bir balık restoranında bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı ve İsmet Kamil Öner, Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü personelinin eşlik ettiği akşam yemeğinde gazetecilerle sohbet eden Başkan Acar, "21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde sizlerin sorunlarını yerinde öğrenmek ve çözüm önerilerini değerlendirmek için bir araya gelmek istedim. Basın mensubu fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Mesai gözetmeden kamuyu doğru bilgilendirmek için koşturan basın mensupları takdir edilecek bir görev yapmaktadır. Bugün, burada ilçe dışından gelen basın mensuplarına şehrimizi, tüm baskılara rağmen yapılan zorlu görevi anlatmak ve sizlerin sorunlarını dinlemek için bir aradayız. Bizlerin davetine iştirak eden gazetecilerle bir araya gelip görüş alışverişi içinde olmak beni mutlu etti. Görevinizde başarı ve sabırlar dilerim" dedi.

Yemekte basın mensupları meslekleri ile ilgili yaşadıkları ilginç anıları anlattı. Toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ardından yemek sona erdi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!