Başkale’de uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Başkale’de uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2015 01:32

VAN’ın Başkale İlçesi’nde polis tarafından durdurulmak istenen bir hafif ticari araç, durmayıp yoluna devam edince takibe alındı. Kovalamaca sırasında polis otomobiline çarparak duran araçtan inip kaçmaya çalışan 2 şüpheli yaralı olarak yakalandı. Bir polisin yaralandığı olayda şüphelilerin aracında yapılan aramada 10 kilo eroin ele geçirildi.

Haberin Devamı

Polis tarafından takipte olan H.K. yönetimindeki 44 VE 244 plakalı hafif ticari araç Başkale İlçesi çıkışında durdurulmak istendi. Ancak polisin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan araçtakilerle polis arasında kovalamaca başladı. Araç, Van-Hakkari karayolundaki Hatipoğlu Köprüsü’nde polis aracına çarparak durdu. Araçtan inen şüpheliler H.K. ve C.Y. araziye doğru kaçmaya başladı. Bu sırada polis havaya ateş ederek 2 şüpheliyi durdurmak istedi. Kaçmaya devam eden 2 şüpheli ve bir polis bir yamaçtan yuvarlanğp yaralandı. Hafif şekilde yaralanan 2 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı. Şüpheliler, tedavilerinin yapılması için Başkale Devlet Hastanesi’ne götürüldü. ARAÇTA EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Kaçan şüphelilerin yakalanmasının ardından Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çekilen araçta yapılan aramada, paketler halinde 10 kilo eroin ele geçirildi. Olayın duyulması üzerine 2 şüphelinin yakınları Başkale Devlet Hastanesi’ne akın etti. Polis hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, tedavileri tamamlanan 2 şüpheli Başkale Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!