"Basit golleri yemememiz gerekiyordu"

Güncelleme Tarihi:

Basit golleri yemememiz gerekiyordu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2012 22:08

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'a 4-0 mağlup oldukları maçla ilgili, “Kesinlikle böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk” dedi.

Haberin Devamı

Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Öncelikle, kesinlikle böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Çünkü bu maç bizim için önemli bir maçtı. Buradan alacağımız 3 puan bizi çok iyi yerlere getirecekti. O doğrultuda maça çıktık. Ama maalesef istediğimiz hiçbir şeyi bugün gerçekleştiremedik” diye konuştu.

Çok kötü goller yediklerini ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

“İlk yediğimiz gol olsun, ikinci yediğimiz gol olsun inanılmaz şekilde kötüydü. İkinci gol tabii ki kırılma anı oldu, çünkü biz ikinci yarıya da yine atak başladık. Pozisyonlarımız vardı, son vuruşları maalesef yapamadık. Galatasaray'ın kalecisi gerçekten de bugün iyi toplar çıkardı. Buna söyleyecek bir şeyimiz yok, mazeretimiz de yok. Hem iyi oynamadık istediğimiz gibi oynamadık hem de kötü goller yedik. Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oldu, o yüzden Galatasaray takımını kutlarız. Bizim de kalan 5 maçımız var. Bu maçları iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağız. Ama bu maç olsun, bundan önce oynadığımız maçlar olsun inanılmaz derecede kötü goller yiyoruz. Ama takımımız bu, bu 5 maçı da en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. Galatasaray takımını kutluyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!