"Basındaki transfer haberleri asılsızdır"

Güncelleme Tarihi:

Basındaki transfer haberleri asılsızdır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2012 16:05

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, kulübün gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Haber1903'ün haberine göre, Beşiktaş'ın Süper Final karşılaşmalarında başarılı olacağını vurgulayan Atalay, " Süper Final karşılaşmaları futbolcularımızın kendini göstermek için son şansıdır. Yönetimimizin ve teknik kadromuzun bazı futbolcular için bazı kararları almadan önce bu karşılaşmaları oynamaları onlar içinde önemlidir. Ümraniye'de ve futbolcularımız ile yediğimiz yemekte oyuncularımızın Süper Final karşılaşmalarına en iyi şekilde motivasyon sağladığını görüyorum. Beşiktaş'ın önemsediği karşılaşmalarda nasıl bir futbol oynadığını hepimiz biliyoruz. Bu yüzden Beşiktaş'ın Süper Final karşılaşmalarında iyi bir performans sergileyeceğini tahmin ediyorum. Çünkü futbolcularımızın ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun gözlerine baktığımızda bunu görebiliyoruz. " dedi.

Haberin Devamı

BASINDA ÇIKAN TRANSFER HABERLERİ ASILSIZDIR

Basında çıkan bütün transfer haberlerinin asılsız olduğunu vurgulayan Atalay, " Beşiktaş Kulübü hocamızın belirlerdiği yerlere, ihtiyacı olan yerlere mutlaka transfer yapacak. Ancak Beşiktaş'ın transfer yapabilmesi için elinde bulundurduğu mevcut kadronun durumunu netleştirmesi lazım. Öncelikle teknik kadromuzun gidecek oyuncuları ve eksik bölgeleri netleştirmesi gerekir. Ben teknik bir adam değilim. Hangi mevkiiye, hangi oyuncunun alınması gerektiğini bilemem. Bunu bize bildirecek olan Tayfur Havutçu'dur. Süper Final devam ederken hocamızın gidecek oyuncuları belirlemesi ve bize transfer için liste vermesi zaten doğru olmaz. Yasin Öztekin transferinden bahsediliyor. Yasin gibi bir çok futbolcu var. Neden Yasin ismi gündeme geliyor. Belki de benim Ankara'da olduğumdan dolayı ve kendisinin de Ankara'da yaşadığından dolayı bu isim gündeme geliyor. Yasin'i transfer etmemiz için öncelikle hocamızın bize talebi olması gerekiyor. Ancak Tayfur hocanın bu konuda bize her hangi bir talebi yok. Zaten bunları konuşmak içinde doğru bir zaman değil. Beşiktaş şuanda Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip. Bu konuda da çok iddialıyım. Fakat maalesef biz bu kadroyu şuana kadar değerlendiremedik. Ben inanıyorum ki iyi bir motivasyon ile doğru hamleler ile bizlerle ilgilenen yöneticilerimiz var demeleri ile performanslarının artacağına inanıyoruz. Sen şimdi 1,5 aydır Ümraniye Tesislerine gidilmemiş bir ortamda o futbolculardan ne beklersin? Nasıl bir başarı beklersin? Şuana kadar hiç bir oyuncu ile transfer görüşmesi yapmadık. Basında çıkan bütün transfer haberleri asılsızdır. Tayfur Havutçu transfer konusunda bizlere şuanda bir liste vermemiştir." dedi.

GALATASARAY'IN STADINDA OYNAMAK İSTİYORUZ

Haberin Devamı

İnönü Stadının yenilenmesi durumunda Galatasaray Kulübünün stadında oynamak istediklerini vurgulayan Atalay, " Sayın Bakanımız Ertuğrul Günay stad konusunda bizlere olumlu bir yön verdi. Sayın Başbakanımızın bu konudaki düşünceleri zaten belliydi. İnönü Stadı ile ilgili çalışmamızı sezon bittikten sonra başlayacağız. Zaten mevcut stadların içerisinde İstanbul'da en uygun olanı Galatasaray Kulübü ile aynı stadı paylaşmamız olacak. Bu yüzden bunu talep ediyoruz. Başka bir yerde oynayacağımızı sanmıyorum. Bu konuda Galatasaray Kulübüne her hangi bir talepte bulunmadık. Sayın Bakanımız zaten açıklamasını dün yaptı. Bizlerde bu konuda işlemlerimizi zaten yürütüyorduk. Bakanımızın onaylaması ile stad konusunda her hangi bir sıkıntımızın olacağını düşünmüyoruz. " dedi.

Haberin Devamı

ÖNCELİKLE FUTBOLCULARIMIZI ELEŞTİRMELİYİZ

Beşiktaşlı futbolcuların yaptığı her hareketten önce Beşiktaş'ı düşünmesi gerektiğini dile getiren Atalay, " Almeida'ya verilen 3 maçlık ceza biraz ağır. Ancak öncelikle bizim futbolcularımızın da böyle bir hata yapma lüksü yok. Bizler öncelikle bunu değerlendirmeliyiz. Alınan cezaların itirazlarını tabii ki de yapacağız. Aslında tartışılması gereken konu Almeida'nın yapmış olduğu hatadan dolayı bizler için önemli olan karşılaşmalarda oynamayacak olmasıdır. Esas bunun tartışılması gerekiyor. Yaptığı hareket doğru mudur? Değil midir? Futbolcularımızın bu konuda dikkatli olması lazım. Çok kritik bir dönemdeyiz. Futbolcularımızın bunlara dikkat etmesi gerek. Çünkü onlarda yaptıkları görev karşılığında Beşiktaş Kulübünden ücret alıyorlar. Taraftarlar onları sahada görmek istiyor. Onların yapmış olduğu hataları Beşiktaş'ın çekmemesi lazım. Öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu eleştireceğimize, futbolcularımızın neden böyle bir hareket yaptığını eleştirmeliyiz. Bu işin özü budur. " diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!