Basın Meslek Örgütü Temsilcilerinden Kışanak’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Basın Meslek Örgütü Temsilcilerinden Kışanak’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 12:54

BÖLGEDEKİ GAZETECİLERE DESTEK OLMAK İÇİN DİYARBAKIR’A GELEN BASIN MESLEK ÖRGÜTLERİNİN TEMSİLCİLERİ, DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI GÜLTAN KIŞANAK’I ZİYARET ETTİ.

Bölgedeki gazetecilere destek olmak için Diyarbakır’a gelen basın meslek örgütlerinin temsilcileri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak’ı ziyaret etti.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Turgay Olcayto, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Uğur Güç, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Genel Başkanı Ahmet Abakay, DİSK Basın-İş Genel Başkanı Faruk Eren, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş ve KESK Haber Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Osman Köse, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak’ı makamında ziyaret etti.
Bölgede gazetecilik yapmanın zor bir iş olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, bu kapsamda belediyeyi ziyaret ettiklerini vurguladı.
Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ise, büyük bir şiddet sarmalı yaşandığını, böylesi bir ortamda halkın haber alma hakkı için görev yapan gazetecilerin de zor günler geçirdiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!