Basın İlan Kurumu ve Üniversite İşbirliği

Güncelleme Tarihi:

Basın İlan Kurumu ve Üniversite İşbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 17:08

Basın İlan Kurumu ve Üniversite İşbirliği

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - BASIN İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.



OMÜ Rektör Prof. Dr. Bilgiç ve yeni yönetimi görevlerinden dolayı kutlayan ve iyi dileklerini ileten Basın İlan Kurumu Samsun Şube Başkanı Mustafa Bayraktar aynı zamanda Samsun’da gerçekleştirecekleri “Basın İlan Kurumu Gazetecilik Eğitim Programı” hakkında Rektör Prof.Dr.Bilgiç’e bilgi verdi.



Bayraktar, Basın İlan Kurumu ve İş-Kur arasında yapılan protokol gereği Gazetecilik Eğitim Programı’na, Hukuk, İktisadi ve İdari, Sağlık ve Sosyal Bilimler ile İletişim Fakülteleri lisans mezunları, Açıköğretim Fakültesi ve 2. öğretim öğrencileri ile İletişim Meslek Lisesi mezunlarının katılabileceğini söyledi. Basın sektöründe yaşanan değişime, sosyal medyadaki gelişmelere, teknoloji kullanımını etkinleştirmeye yönelik uygulamalı programın 90 saat süreceğini ifade eden Bayraktar, eğitim sonunda alınacak sertifikanın gazetelerin asgari kadrolarında çalışma imkanı sağlayacağını da belirtti.



Konuğuna ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, ise verilecek eğitim programı konusunda gereken tüm desteği vereceklerini ve üzerlerine düşen görevi severek yerine getireceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!