Basın çalışanları yaylada ağırlandı

Güncelleme Tarihi:

Basın çalışanları yaylada ağırlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 15:28

Basın çalışanları yaylada ağırlandı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, gazetecileri Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'ndaki tesislerde ağırladı.

Kentte yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte basın bayramını kutladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 109'uncu yıldönümü dolayısıyla basın çalışanları için program düzenledi. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda düzenlenen programa, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ömer Faruk Özer, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Başkanı Sedat Kurt ve ile kentte yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları katıldı. Teleferik ile Bağbaşı Yaylası'na çıkan basın mensupları burada ilk olarak tırmanma ve atlama kulesinin heyecanını yaşadı. Bir süre atlama kulesinde eğlenen gazeteciler, daha sonra kendileri için yaylada hazırlanan programa katıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, her türlü zor şartlar altında, halkın haber alma hakkını yerine getiren basın çalışanlarının biraz olsun iş stresinden kurtularak nefes alması için program düzenlemek istediklerini belirterek, kendilerini bu konuda kırmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ömer Faruk Özer ise, Başkan Osman Zolan'ın ani bir program nedeniyle katılamadığını belirtip, "Bu işin zorluğunu çekenler sizlersiniz, sizi bu anlamlı günde misafir etmekten çok mutluyuz. Tüm basın çalışanlarımızın Basın Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu. Gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları sahne alarak basın çalışanları için söyledi. Oyun havalarına eşlik eden konuklar gönüllerince eğlendi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!