Başıboş Atların Yeniden Salınması Endişesi

Güncelleme Tarihi:

Başıboş Atların Yeniden Salınması Endişesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:50

ESKİŞEHİR FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NİN UZUN ZAMANDIR BÜYÜK SORUNU OLAN VE MAHALLELİNİN TEPKİSİNİ ALDIKTAN SONRA BELEDİYE TARAFINDAN SAHİPLERİNE TESLİM EDİLEN VE TOPLANAN BAŞIBOŞ ATLARA MAHALLE MUHTARINDAN YANIT GELDİ.

Eskişehir Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri, uzun zamandır büyük sorun olan başıboş atların belediye ekipleri tarafından toplanıp sahiplerine teslim edilmesine memnun olduklarını, ancak yeniden salınması konusunda endişe duyduklarını belirttiler.
Mahalle Muhtarı Ayşe Çıraklı, mahalledeki başıboş atların sahiplerine teslim edilmesi, sahipleri bulunamayan atların ise ekiplerce toplanmasına sevindiklerini belirtti. Çıraklı, “Aslında çok mutlu olduk, mahalleli de aynı şekilde memnun olmuştu. Atlar alındı diye çok sevindiler, ancak tekrar sahiplerine teslim edilmesi doğru oldu mu bilmiyorum. Çünkü çok defa sahipler uyarılmıştı. Atların hepsinin alınıp götürülmesi iyi olurdu” dedi.
Atların sahipleri tarafından yine sokağa salınabileceğini ifade eden Çıraklı, “Bir gün salmasalar bile üçüncü gün yine sokaklar at çiftliği haline gelecek. Daha önce de bunu yaşadık. Bakalım hep birlikte görelim” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!