Başbakan Yardımcısı Akdoğan Ve Akgül, Halk Otobüsçüleri İle Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yardımcısı Akdoğan Ve Akgül, Halk Otobüsçüleri İle Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 11:15

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odası’nın düzenlediği 5. İstişare toplantısı Saimekadın Meriç Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Ankara Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş ve halk otobüsü şoförleri katıldı. Özel halk otobüslerinin 20 bin esnafı ilgilendiren bir konu olduğunu belirten Akdoğan, Türkiye’de kayıtlı 28 bini aşkın, Ankara’da 1100 esnaf ve 200 de araç bulunduğunu söyledi.
MİLLETİN DEDİĞİ OLACAK
Ankara’daki terör saldırısından sonra siyasi çalışmalara ara verdiklerini belirten Akdoğan, bugünlerin taziye ve acıyı paylaşma günleri olduğunu söyledi. Saldırıların Türkiye’nin bütününe yönelik olduğunu ifade eden Akdoğan, terörün amacının huzuru, istikrarı ve kardeşliği bozmak olduğunu dile getirdi. Akdoğan, “Karanlık odaklar, mihraklar, çeteler, terör odakları, bunlar bize yön veremez. Biz “Milletin dediği olacak’ dedik. Vesayet odaklarını, bu kirli yapılanmaları, karanlık odakları, etkisiz hale getirdiğimiz için demokrasimiz büyüdü” diye konuştu.
MAMAK YÜKSELEN BİR DEĞER
Kendisinin de esnaflıktan geldiğini belirterek, en önemli şeyin vatandaşa hizmet etmek olduğunu kaydeden Akgül de, esnafı görev aşkı ve sabrından dolayı tebrik etti. Mamak’ın yıllarca ihmal edilen bir bölge olduğunu belirten Akgül, bir ilçenin gelişmesi demek vatandaşının da esnafının da refah seviyesinin yükselmesi demektir. Mamak artık gecekondusu, cezaevi ve çöplüğü ile anılan bir ilçe değil. Mamak artık, yükselen konutlarının yanı sıra, hastanesi ile üniversitesi ile anılan bir ilçe, yükselen bir değer” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!