Başbakan süratle çözmeli

Güncelleme Tarihi:

Başbakan süratle çözmeli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2014 01:59

Balyoz davasında hayatını kaybeden Albay Murat Özenalp’in de aralarında bulunduğu 17 sanığın avukatı Şule Nazlıoğlu Erol’un cübbesini giyerek Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) önünde başlattığı ‘Adalet Nöbeti’ dün 19’uncu gününü doldurdu.

Haberin Devamı

Erol, “Hükümet bu işe bir an önce çözüm bulmak zorundadır. Başbakan’dan bu davayla ilgili süratle bir çözüm getirmesini talep ediyoruz. Artık birilerinin bu dava üzerinden siyaset yapmayı durdurmasını istiyoruz. Kumpas mağdurları için cezaevi kapıları derhal açılmalıdır. Onlar özgür kalana kadar nöbetteyiz” dedi.

ÖZDİL’E TEŞEKKÜR

Erol şöyle devam etti: “Bu hukuksuzlukları ve haksızlıkları anlayarak Türkiye Cumhuriyeti halkına anlatmak için yazan Sayın Yılmaz Özdil’e de binlerce teşekkür ediyoruz. Bir tek temennim var. Bu kararı veren İstanbul 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri, savcısıyla, Yargıtay’da bu davaya bakan savcı ve hâkimlerin aynı şekilde, deliller ortaya çıkartılan sahteciliklerle kendileri gibi hâkimler tarafından yargılanmalarıdır. Bunu söylememin nedeni de ancak o zaman çektiklerimizi anlayacak olmalarıdır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!