Başbakan mitingi için Muğla'da yoğun güvenlik önlemi

Güncelleme Tarihi:

Başbakan mitingi için Muğlada yoğun güvenlik önlemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 14:19

Başbakan mitingi için Muğla'da yoğun güvenlik önlemi

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Binali Yıldırım'ın 26 Mart'taki mitinginden önce alınacak önlemler kapsamında kentte birer meydan, kavşak ve bulvar ile 9 cadde ve 2 sokağın trafiğe kapatılacağı bildirildi.
Başbakan Binali Yıldırım, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de bu hafta sonu saat 16.00'da miting yapacak. Başbakan Binali Yıldırım'ın mitingi öncesi kentte güvenlik önlemi alınıyor. Başbakan'ın programı için Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Bulvarı, Adliye Kavşağı, Zübeyde Hanım, Özer Türk, Hasan Ercan, Naci Karaosmanoğlu, Kurşunlu, Cumhuriyet, Recai Güreli, H.Ali Yücel Caddeleri, Ethem Serim ile Cemil Şerif Baydur sokaklarında, park ve araçla seyir yasağı getirildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada,
"Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın, ilimiz merkezine yapacak oldukları ziyaret kapsamında; Zübeyde Hanım Caddesi, Ethem Serim Sokak, Özer Türk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi (Cumhuriyet Meydanı girişi ile Sağlık Sokak kavşağına kadar olan kısmı), Hasan Ercan Caddesi (Dirgeme köprüsü ile Muhsin Ertuğrul Sokak kavşağına kadar olan kısmı), Naci Karaosmanoğlu Caddesi, Kurşunlu Caddesi (Cumhuriyet Meydanı girişi ile Turgutreis Caddesi kavşağına kadar olan kısmı), Recai Güreli Caddesi (Cumhuriyet Meydanı girişi ile Eski Müdüriyet Kavşağına kadar olan kısmı) Cemil Şerif Baydur Sokak, Cumhuriyet Meydanı, Adliye Kavşağı, Atatürk Bulvarı (Tayyare Kavşağı ile Şefikoğlu Market Işıklı Kavşağa kadar olan kısmı) H.Ali Yücel Caddesi (Dirgeme köprüsü ile Aylin Karaca kavşağına kadar olan kısmı) ve Açık otopark alanı ve çevrelerinde; 25 Mart 2017 tarihinde saat 12.00'den itibaren, 26 Mart 2017 günü saat 20.00'ye kadar, park yasağı ve gerekli görülen zaman dilimlerinde ise araçla seyir yasağı getirilmesi valilik makamının 2 Mart tarihli olurlarına istinaden uygun görülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!