Başbakan Erdoğan'dan Noel mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğandan Noel mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2007 11:39

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hristiyan vatandaşların Noel'ni kutlayarak, “Aynı günlerde idrak ettiğimiz mübarek Kurban Bayramı ile Musevi vatandaşlarımızın Hanuka Bayramı gibi birlik ve beraberliğimizin, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan Noel dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Hristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramını kutluyor. Aynı günlerde idrak ettiğimiz mübarek Kurban Bayramı ile Musevi vatandaşlarımızın Hanuka Bayramı gibi birlik ve beraberliğimizin, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Hristiyan dünyasında, Hz. İsa'nın doğum günü olarak kutlanan bu özel günde karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, dayanışma ve hoşgörü duygularının öne çıkmasını, barış içinde bir arada yaşayabileceğimiz bir dünya inşa etme çabalarımız için önemli bir değer olarak görüyorum.

Hristiyan aleminin Noel Bayramı'nı tekrar kutluyor, yüzyıllardır aynı topraklarda birlikte yaşadığımız Hristiyan vatandaşlarımız başta olmak üzere aziz milletimize ve bütün insanlığa huzur, barış ve esenlikler diliyorum.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!