Başbakan Erdoğan Pakistan'da havai fişeklerle karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğan Pakistanda havai fişeklerle karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2013 01:32

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan THY'ye ait özel uçak Pakistan'a geldi. Başbakan Erdoğan uçaktan inerken havai fişek gösterisi yapıldı.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan THY'ye ait özel uçak, Pencap Eyaletinin Başkenti Lahor'daki Allama İkbal Havalimanı'na yerel saatle 02:30'da indi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Pencap Başbakanı Şahbaz Şerif karşıladı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan uçaktan inerken havai fişek gösterisi yapıldı. Başbakan onuruna top atışı da gerçekleştirildi. Pencap televizyonlarının gece geç saatte olmasına rağmen Başbakan Erdoğan'ın gelişini canlı yayınladı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN PAKİSTAN'DA / FOTOGALERİ

Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler dinlenmek üzere kalacakları Pearl Continental otele geçti. Başbakan için otelde de karşılama töreni düzenlendi. Erdoğan'a otele girişinde çiçek verildi. Erdoğan için canlı olarak 'Üsküdar'a giderken' çalındı. Ayrıca otelin içine, Erdoğan ve Pakistan Başbakanı Şerif'in fotoğraflarının bulunduğu pankartlar ve afişler asıldığı görüldü. Erdoğan dinlenmek üzere odasına çekildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN PAKİSTAN'DA HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILANDI

BAKMADAN GEÇME!