Başarma arzusu artıyor

Kova burcuna geçen Merkür, entelektüel eğilimler, hümanizm ve toplumcu yaklaşımların gündemde olacağı bir sürece girdiğimizi gösteriyor.

Haberin Devamı

Ay ve Neptün arasında oluşan olumlu açı ise, sezgisel yeteneklerde artışa, duygusal açıdan hassaslaşabileceğimiz bir güne giriş yaptığımıza işaret ediyor. Mistik konular, yardımlaşma hareketleri ve empati kurarak gerçekleştirilen eylemler günün diğer başlıkları olabilir.
Öğleden sonra ise Balık burcuna geçen Ay’ın Venüs’le oluşturduğu romantik açı sayesinde duygularınızı daha kolay ifade edebilirsiniz. Estetik ve güzellik amaçlı alışverişler ya da arayışlar da bugün gündeme gelebilir.
Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs kalıcı ve dayanıklı ilişkiler kurmak ve sadakat teması açısından olumlu birkaç hafta içine girdiğimize dikkat çekerken gün içerisinde etkinleşen Güneş ve Mars kavuşumu yüksek enerji ve başarma arzusunu güçlendiriyor.
Bu noktada tek sıkıntı, inatçı ve ısrarcı tavırlar nedeniyle ilişkilerde veya toplu hareketler içerisinde oluşabilecek gerilimler olabilir. Bu enerjiyi bir lütuf olarak değerlendirmek de ve dikkatle yararlı işler için kullanmak da fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Yazarın Tüm Yazıları