Başarım Sensin

Başarım Sensin Derneği, önceki gün Sortie’de bir etkinlik düzenledi. Yardım gecesinde iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri bağış yaptı.

Haberin Devamı

Başarım Sensin Derneği, başarılı ama maddi imkansızlıklar içinde olan üniversite öğrencilerine burs sağlamak amacıyla önceki gün Kuruçeşme’deki Sortie’de bir etkinlik düzenledi. Galatasaraylı Burak Yılmaz, Fenerbahçeli Caner Erkin ve Beşiktaşlı İbrahim Toraman’ın formaları açık artırma ile satıldı. Şule Argüder’in ev ahipliğinde gerçekleşen etkinliğe iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Hande Subaşı’nın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Özge Sander ile oyuncu Naz Elmas da açık artırmayı yönetti. Beşiktaşlı İbrahim Toraman’ın formasını 6 bin liraya Mete Vardar, Fenerbahçeli Caner Erkin’in formasını 7 bin liraya Cenk Öztanık, Galatasaraylı Burak Yılmaz’ın formasını ise 10 bin liraya Berna Ülger aldı. Arda Turan’ın İspanya’dan gönderdiği Atletico Madrid forması ise 7 bin liraya Fatih Kıral’ın oldu.

Rekabet ezeli dostluk ebedi
Galatasaray Yöneticisi Emir Sarıgül’ün eşi Fatoş Sarıgül, 33. yaşını kutladı. Fatoş Sarıgül’ün kardeşi Serdar Altınbaş’ın da ortağı olduğu Taksim’deki Flamingo Restaurant’ta gerçekleşen kutlamaya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal ve Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen’in gelini Begüm Şen’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Moda ve sanat
Deri Tanıtım Grubu ile moda tasarımcısı Hatice Gökçe’nin Anadolu topraklarında varlığını sürdürmüş sekiz medeniyetten ilham alarak hazırladığı ‘The Leather Age - Anatolia ?’ sergisi, moda ve sanat tutkunlarıyla buluştu. Deri Tanıtım Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Tahiroğlu, Mustafa Şenocak, Erdal Matraş, Ali Murat Kızıltaş, Ruken Mızraklı ve Erkan Zandar’ın ev sahipliğinde İstanbul Modern’de gerçekleşen sergiye, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları