Başarılı sporculara plaket ödülü 

Güncelleme Tarihi:

Başarılı sporculara plaket ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 16:57

 Başarılı sporculara plaket ödülü 

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, bu yıl içerisinde Türkiye Taekwondo Sampiyonalarında derece yapan başarılı sporculara plaket takdim etti.
İl temsilcisi Ercan Aldemir, ve antrenörleriyle birlikte sporcuları makamımda kabul eden Güneş, aldıkları başarılı dereceler başarılarından dolayı sporcuları plaketle ödüllendirdi. Mersin'in taekwondo branşının başarı anlamında çıtası yüksek bir kent olduğunu vurgulayan Güneş, ''Taekwondo çalışma sistemiyle disipliniyle kendine özgü bir spor dalıdır. Disiplin başarının en önemli unsurlarından biridir. Bu nedenle taekwondo Mersin’de başarılı branşlarımızın arasında üst seviyelerde yer almaktadır. Ulusal ve uluslararası turnuvalarda ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.
Konuşmasının ardından Güneş,  şampiyonlarda dereceye giren sporcular, Öykü Özbey, Huri Korkut, Şenizcan Aras, Akın Şişik, Mustafa Karsandı, Aybüke Asilhan, Asya Açıkgöz ve Berk Kavak'a plaketlerini takdim etti.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!