Başarılı sporculara kutlama

Güncelleme Tarihi:

Başarılı sporculara kutlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 13:49

Başarılı sporculara kutlama

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Kaymakamı Haluk Şimşek, Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda bölge birincisi olan Yükseliş Anadolu Lisesi Erkekler Hentbol Takımı ile Liselerarası Voleybol İl Birincisi olan Yükseliş Anadolu Lisesi Kızlar Voleybol Takımı'nı kutladı.

Kaymakam Haluk Şimşek, Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Yükseliş Anadolu Lisesi Erkekler Hentbol Takımı ile Liselerarası Voleybol İl Birincisi olarak bölge elemelerine katılmaya hak kazanan Yükseliş Anadolu Lisesi Kızlar Voleybol Takımı oyuncularını okullarında ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı.

Programa Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık katıldı.

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Şimşek, "Yükseliş Anadolu Lisesi Antalya'da sporda daha önceki elde ettiği Hentbol Dünya Şampiyonluğu ile bir marka olmuştur. Her iki tamımızı kutluyor, daha iyi başarılar bekliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık da sporcuları kutlarken, yeni bir dünya şampiyonluğu beklediğini aktardı.

Konuşma sonrası sporcuları madalyayla ödüllendirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!