Başarılı sporcular kitapla ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Başarılı sporcular kitapla ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 14:51

Başarılı sporcular kitapla ödüllendirildi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Valilik, okullarda ve spor kulüplerinde olup, ulusal ve uluslararası yapılan yarışmalarda dereceye giren 225 sporcuyu kitapla ödüllendirildi.

Denizli Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Vali Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,  okul yöneticileri ve dereceye giren öğrenciler katıldı. Törende konuşan Vali Hasan Karahan, çeşitli yarışmalarda dereceye giren sporcularla gurur duyduklarını belirterek, "Gençler, bizim için her zaman gurur kaynağımızdır. Geleceğe sizler sayesinde daha umutla bakıyoruz. Gençlerimize güveniyor ve onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda Denizli gerçekten örnek bir şehir. Yerel yönetimleri, kamu kuruluşları, hayırsever vatandaşları, siyasileri hepimiz el ele verdik sizler için çalışıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Karahan ve protokol üyeleri, ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli branşlarda dereceye giren 225 sporcuyu kitap hediye ederek, ödüllendirdi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!