Başarılı oldunuz... Hayırlı traşlar!

Güncelleme Tarihi:

Başarılı oldunuz... Hayırlı traşlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 17:01

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kuaförlük yapan Berat Polatoğlu, eğitime katkı sunmak amacıyla 5 yıl önce başlattığı "başarı belgesini getiren öğrenciye ücretsiz tıraş" kampanyası kapsamında bugüne kadar yaklaşık 3 bin öğrenciyi tıraş etti.

Haberin Devamı

Kuaför Polatoğlu, 5 yıl önce başlattığı "başarı belgesini getiren öğrenciye ücretsiz tıraş" kampanyasını bu yıl da sürdürdü. Polatoğlu, son 5 yılda okulların yaz tatiline girmesiyle karne dağıtılan öğrencilerden teşekkür ve takdir belgesi getiren yaklaşık 3 bin öğrenciye hizmet verdi.

Bu yıl da karnelerini alan ve başarı belgesini almaya hak kazanan öğrencilerin uğradığı kuaförde yoğunluk yaşaması üzerine başka iş yerlerinde çalışan kuaförler de kampanyaya destek için Polatoğlu'nun iş yerinde hizmet vererek, destek sundu.

Polatoğlu, 6 yaşında başladığı mesleği 24 yıldır sürdürdüğünü, 7 yıldır kendisine ait kuaför salonu işlettiğini belirterek, son 5 yıldır da başarı belgesini almaya hak kazanan öğrencilere belli günler arasında ücretsiz hizmet verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

AMAÇ EĞİTİME DESTEK

Eğitime destek vermek amacıyla kampanyayı başlatma kararı aldığını vurgulayan Polatoğlu, "Başarı belgesini alan öğrencileri ödüllendirmek adına onlara ücretsiz hizmet vermek istedik. Böylelikle 5 yıldır bu kampanyayı sürdürüyoruz." ifadesini kullandı.

Kampanyalarını başka illerdeki meslektaşları tarafından da uygulanmaya başladığını aktaran Polatoğlu, daha çok meslektaşlarının bu yöndeki kampanyalar düzenlemesini temenni etti.

Yaşanan yoğunluktan dolayı başka iş yerinde çalışan meslektaşlarının da kendisine yardım ettiğini anlatan Polatoğlu, önceki yıllarda kampanyalarının 7 gün sürdürdüğünü, fakat bu yıl bu süreyi ramazan nedeniyle 3 gün ile sınırlı tutacaklarını belirtti.

Polatoğlu, "3 yılda yaklaşık 3 bin öğrencimize ücretsiz hizmet verdik. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerimizi bekliyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!