Başarılı öğrenciler Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Başarılı öğrenciler Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 11:33

Başarılı öğrenciler Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- AYDINCIK Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Çanakkale gezisine katılan Aydıncık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, gezi sonrası Kaymakam Yavuz Akyol’u ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.
Aydıncık Kaymakamlığı, Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören başarılı öğrencileri, Çanakkale gezisine gönderdi. Geziden dönen öğrenciler, yaşadıkları mutluluk ve heyecanı Kaymakam Yavuz Aksoy’a, anlattılar. Çanakkale savaşlarının yaşandığı yerleri görme imkanı bulamayan öğrenciler için bu geziyi düzenlediklerini belirten Kaymakam Akyol, “Gençlerimiz, vatanımızın bir karış toprağı için canını veren kahraman askerimizin vermiş olduğu mücadelenin en iyi anlatıldığı, destanlar yazılan Çanakkale’yi gördüler. Hepsinin gözleri pırıl pırıl, heyecan dolu. Türk tarihinde önemli bir yeri olan Çanakkale’nin gençlerimiz tarafından yerinde görülmesi, öğrenilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılmasını çok önemsiyoruz” dedi.
Öğrenciler ise, Çanakkale Deniz Savaşı’nın yaşandığı yerleri ve şehitliği gezip manevi atmosferden çok etkilendiklerini söyleyerek, kendilerine bu imkanı sunan Kaymakam Akyol’a teşekkür ettiler.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!