Başarılı atletler altınla ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Başarılı atletler altınla ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:33

Başarılı atletler altınla ödüllendirildi

Haberin Devamı

ADANA'nın Tufanbeyli İlçe Kaymakamı Adem Başoğlu, Yüreğir Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda gerçekleştirilen 'Okullararası Kros İl Birinciliği' yarışlarında güçlü rakiplerine rağmen bin 500 metrede kürsüye çıkan Pekmezli Ortaokulu'dan Rabia Ersöz ile Tufanbeyli Ortaokulu'ndan Yavuzhan Karadoğaner'i makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.
Gençlerin eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kendilerini geliştirmesi gerektiğini anlatan Kaymakam Başoğlu, "Adana’da merkez ve tüm ilçelerin katılımıyla gerçekleştirilen kros yarışmalarında olanakları daha iyi olan güçlü okulların sporcularına rağmen dereceye girerek ilçemizin adanı duyuran Rabia Ersöz ve Yavuzhan Karadoğaner ile okul yöneticileri ve ailelerini kutluyorum. Adana’da madalya kazanan öğrencilerin Türkiye finallerinde de başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.

'BAŞARIYI DESTEKLEYECEĞİZ'
Belediye Başkanı Remzi Ergü ise, başarılı sporcu ve kulüpleri destekleyeceklerini belirterek başarılı atletler ve emeği geçen beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerini kutladı. Konuşmalardan sonra Kaymakam Başoğlu ile Belediye Başkanı Ergü, başarılı sporculara Cumhuriyet altını ve plaket verdi.

DHA (AP) (29.3.2016, FOTOĞRAFLI) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!