Başaran: Galatasaray Terim'i kafasından çıkarmalı

Güncelleme Tarihi:

Başaran: Galatasaray Terimi kafasından çıkarmalı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 19:57

Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nı 36 metrekarelik dev ekran, güçlü ses sistemi ve keyifli müziklerle İstanbullularla buluşturan Zorlu PSM Amfi, bin 600’ü aşkın kişinin izlediği Türkiye–Çek Cumhuriyeti karşılaşması öncesinde Hürriyet yazarı Kenan Başaran’ı ağırladı. 

Haberin Devamı

Kenan Başaran, Hürriyet Gazetesi’nin desteği ve Lig Radyo programcısı Yetkin Etkin’in moderatörlüğünde düzenlenen futbol sohbetinde millilerimizin Euro 2016 performansını şöyle yorumladı: 

"Grubun ilk iki maçında performansımız bana fazlasıyla Euro 96’yı hatırlattı. Fakat elemelerde yarattığımız mucize, turnuvayla ilgili bana umut veriyor. Kadro eksikliğini atlattığımızda önemli başarılar yakalayabiliriz.

Başaran: Galatasaray Terimi kafasından çıkarmalı
Fatih Terim sadece bir Milli Takım teknik direktörü değil, aynı zamanda Türkiye Futbol Direktörü. Bu, çok önemli bir görev. O nedenle Galatasaray artık kafasından Fatih Terim’i çıkarmalı. Kendisinin Futbol Direktörü olarak futbolumuzun başında başaracağı çok şey var.”

Haberin Devamı

Zorlu PSM Amfi’deki etkinlikler; Hürriyet Gazetesi, Karnaval, Vestel ve Mercedes-Benz’in katkılarıyla turnuvanın son düdüğüne kadar ücretsiz devam edecek.  

BAKMADAN GEÇME!