Başaralı öğrenciler Kesimoğlu'nu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başaralı öğrenciler Kesimoğlunu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 15:28

Başaralı öğrenciler Kesimoğlu'nu ziyaret etti

Haberin Devamı


Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-İNGİLİZCE bilgisinin yanı sıra genel kültür bilgisine ve bu bilgiyi İngilizce ifade edebilme becerisine dayalı olan uluslararası World Scholar's Cup yarışmasına katılan Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları öğrencileri  Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Her yıl 5 kıtada binlerce öğrencinin katıldığı bu yarışmada Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları öğrencileri, geçtiğimiz Mayıs ayında yarışmanın İstanbul ayağına 4 takım ile katıldı. 4 altın, 24 gümüş madalya olmak üzere toplamda 28 madalya kazanan öğrenciler, ülkemizi Cape Town ve Atina'da yapılacak olan ve 700'den fazla takımın katıldığı yarı final müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştı. Atina ayağına katılmayı tercih eden öğrenciler, ülkemizi burada da başarıyla temsil ettikleri için yarışmanın Amerika'da Yale Üniversitesi'nde yapılacak olan oturumuna gitmeye de hak kazandılar.

Okul Kurucu Müdürleri Derya Bulut, Arda Kolcular, Müdür Yardımcısı Asu Kızılarslan, İngilizce Zümre Başkanı Öyküm Kolcular'ın da bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Kesimoğlu, FBO öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek ziyaret sonunda öğrencilere Nutuk kitabı hediye etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!