Başakşehir merkeze 550 milyon yatırım

Güncelleme Tarihi:

Başakşehir merkeze 550 milyon yatırım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 22:25

BAŞAKŞEHİR’in merkezinde hayata geçirilen Vadişehir’de konut blokları yükselmeye başladı. Dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede yılın son fırsatları kapsamında 36 aya vade farksız, 60 aya 0.50 oran ile kredilendirme imkânı yatırımcılara sunuluyor.

Haberin Devamı

Proje, Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında 550 milyon TL yatırımla hayata geçiyor. Mahalle kültürünü yaşatacak konseptte projelendirilen Vadişehir’de daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin yüzde 75’ini yeşil alanların oluşturduğu Vadişehir, yanı başında yer alan şehir parkı ile doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Enerji tasarrufunun maksimum düzeyde tutulduğu projede, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar yer alıyor. Vadişehir’in mimarisinde Özgüven Mimarlık’ın imzası bulunuyor.

DEVLET YATIRIMLARINA KOMŞU

Vadişehir hakkında bilgi veren yetkililer, “Proje, hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, çevreyolu ve bağlantı yollarının yanı sıra Marmaray, 3. havaalanı gibi toplam değeri 100 milyar doları bulan projelerin çevrelendiği bir bölgede yer alması, Vadişehir’i şehrin en gözde projesi haline getiriyor. 5 bin yataklı şehir hastanesi ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan proje, yanı başında yer alan 1. 5 milyon metrekarelik devasa şehir parkıyla da konut alıcılarına avantaj sağlıyor. Vadişehir’ de teslimler ise 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!