Başak burcunun diğer burçlarla ilişkileri

Başak ve aslanDominant Aslan ile geri planda kalmakta bir mahsur görmeyen Başak, bir şekilde ilişkilerini yürütebilirler.

Haberin Devamı

Fakat Aslan’ın aşırı harcamalara, eğlence yaşamına ve sosyal hayata merakı, Başak’ın eleştirilerinin gerçek bir silah halini almasına neden olur. Ayrıca Başak’ın ilk bakıştaki tepkisizliği ve soğuk tavrı, Aslan’ın aşkta beklediği sıcak, samimi ve açık cevapları bulamamasına nedendir. Entelektüel alanda iyi anlaşan ve birbirini takdir edebilen bu ikilinin uzun süreli bir beraberlik oluşturabilmek için çok çaba harcaması gereklidir. Zodyak’ta arka arkaya yer alan burçlar olan Başak ve Aslan aslında birbirlerinden çok şey öğrenebilirler.
Kararlı bir karaktere sahip olan Aslan ile, amaçlarına ulaşmak için çabalamaktan geri durmayan Başak’ın ortak bir amaçla bir araya gelmesi ilişkinin uzun süreli olmasında önemli rol oynar. Başak, Toprak elementinden olmasına rağmen, cinselliğe çok düşkün değildir. Aslan’ın sıcak ve cinsellik çağrıştıran yaklaşımlarına soğuk cevaplar alması, onurunun kırılmasına ve hevesinin kaçmasına neden olabilir. Dolayısıyla, Aslan’ın Başak’ın içindeki gizli cevheri ısıtması için epey çaba harcaması gereklidir.

Yazarın Tüm Yazıları