Başak burcunu 2010’da neler bekliyor?

İŞ, KARİYER VE PARA: Çevrenizdeki kişiler tarafından bol bol destekleneceğiniz bir yıl olacak 2010. Ancak yabancılarla ilişkilerinizde aşırı iyimser davranmanız zarar görmenize neden olabilir.
Hukuki konularda ise şans sizden yana olacak. Değişik konularda danışmanlık alabilir veya danışmanlık gerektiren sektörlerde çalışarak para kazanabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci yarısında, başkalarının kaynakları ve ortaklaşa girişilen işlerden gelir elde edebilirsiniz.
Eşinizin, ortağınızın veya ortak kaynaklarınızı ilgilendiren kişilerin durumlarındaki önemli değişimler ve kazanç artışları nedeniyle gelirlerinizde artış veya yaşam seviyenizde yükselme meydana gelebilir. Ancak temmuz ve ağustos aylarında maddi açıdan kaygan bir zemindesiniz, dikkatli olun. Bu süreçte, maddi kayıplara veya aşırı harcamalara özellikle dikkat etmeniz gerekiyor.
ıkinci evinize geçen Satürn, genel anlamda maddi açıdan kendinizi disipline etmeniz gereken bir yıla gireceğinizi gösteriyor. Kısıtlı harcamalar veya harcamalara kısıtlama getirme ihtiyacı ön plana çıkabilir. Finansal konularda bilinçleneceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

AŞK, İLİŞKİLER VE YARATICILIK GEREKTİREN İŞLER: Hayatınızın romantik fırsatı, ortağı veya danışmanı 2010’da karşınıza çıkabilir. Ortaklıklar, evlilikler ve işbirlikleri için en uygun yıllardan biri. Bu yıl çevrenizdeki kişiler size tam destek verecekler.
Yabancı uyruklu ya da sizden farklı bir background’a sahip biriyle tanışabilir, sürpriz evlilikler yapabilirsiniz. Birlikte olacağınız kişinin maddi açıdan sizden daha fazla imkana sahip olma olasılığı da yüksek!
Mevcut bir ilişkiniz varsa, birlikte olduğunuz kişinin yükselen standartları sürpriz gelişmeleri beraberinde getirebilir. Aşkta özgürlük tanımınız değişiyor.

AİLE İLİŞKİLERİ VE SAĞLIK: 7 Nisan-28 Temmuz arasında burcunuzda etkili olacak Satürn, son 2,5 yıldır meydana gelen sağlıkla ilgili konuları veya kendinizle ilgili yaptığınız değişiklikleri tekrar gündeme getirebilir.
Bu süreçte gereken çalışmayı yaptıysanız, korkacak bir durum yok. Ancak özellikle burcun son 10 gününde doğanlar o dönem yeterince önem vermediyse, bu konulara yeniden odaklanmak zorunda kalabilir.
Yazarın Tüm Yazıları