Bartın'da silahlı kavga

Güncelleme Tarihi:

Bartında silahlı kavga
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2011 20:17

Bartın'da, 1 kişiyi öldürdükleri, 2 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si tutuklandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, olayın ardından gözaltına alınan Salih G. (29), Mutlu K. (19), Bahri Ç. (27), Can Gürel Y, Ersin Ç. ve Nurettin S, sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bahri Ç, Can Gürel Y, Ersin Ç. ve Nurettin S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen Salih G. ve Mutlu K. da tutuklandı.

Salih G, olayda yaşamını yitiren Burak Tekmen'in (18) babasının Bartın Kapalı Cezaevinde infaz koruma memuru olmasından dolayı verdiği dilekçeye istinaden Zonguldak'ın Beycuma beldesindeki Beycuma M Tipi kapalı Cezaevine gönderildi. Mutlu K, Bartın Kapalı Cezaevine konuldu.

Bu arada, adliye önünde bekleyen Mutlu K. ve Salih G'nin yakınlarının baygınlık geçirmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu.

Çıkan silahlı kavgada ağır yaralanarak Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan kardeşlerden Savaş Akman'ın Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

OLAY

Sabaha karşı, kentteki bir gazinoda alkol alan 9 arkadaş, bir minibüsle Aladağ Mahallesi Kavallar mevkisinde gelmiş, burada Salih G. (29) ile Burak Tekmen (18) arasında tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen olayda, Tekmen'in kendisine tokat atmasına sinirlenen Salih G. ile yanlarında bulunan Mutlu K. (19) ve Bahri Ç (27) üzerlerinde bulunan silahlarla ateş etmişlerdi.

Haberin Devamı


Vücudunun çeşitli yerlerine mermi isabet eden Tekmen yaşamını yitirmiş, İsmail A. (30) ve Savaş A (33) adlı kardeşler yaralanmıştı.
Olayın ardından taksiyle kaçan Mutlu K, Bahri Ç. ve Salih G, polislerce yakalanmış üzerinde 2 adet tabanca ele geçirilmişti. Sağlık kontrolünün ardından 3 zanlının yanı sıra yanlarında bulunan Cangürel Y, Ersin Ç. ve Nurettin S, ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!